Y-N&V's avatar
2 jaar geleden

Ah wat super om te horen. Wel grappig dat ik het nu net ook pas lees. We zijn nog in ziekenhuis MST en vandaag de 8 pond bereikt. Enschede was wel de positieve vooruitgang en hebben hier onze draai veel beter gevonden. Wel duurt het nog lang. Hij heeft op het moment nog flow 1. Afgelopen week reageerde hij wat slecht op de vaccinatie helaas. Nu is het afwachten. Waarschijnlijk morgen van de flow. En dan wachten tot hij dips en bradies laat zien. Dan mag hij naar huis. (wel moet hij de volgende vaccinatie weer opgenomen worden).

Lisanne03032022's avatar
2 jaar geleden

Sorry ik had geen melding gehad van jou reactie en kan ook niet reageren op jou laatste bericht. Hoe gaat het inmiddels met jullie? Al fijn in Enschede of inmiddels misschien al wel thuis? Heftig voor jullie als gezin om inderdaad daar te verblijven maar ook om heen en weer te reizen. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat! Geloof me, als je eenmaal thuis bent, dan gaat het helemaal hard. Ze groeien toch het beste in eigen omgeving en papa en mama in de buurt. Onze zoon weegt inmiddels 4kg!

Y-N&V's avatar
2 jaar geleden

Merk dat de positiviteit bij zowel mij als partner een beetje op raakt. Ook omdat we donders goed door hebben dat hij "langzaam" is. Ook het nu al week wachten op Enschede eist z'n tol, stiekem hoop je elke dag dichterbij huis te komen en ook onze dochter eindelijk te mogen laten kennismaken met hem. Eerste 5 dagen ziekenhuis, toen 2,5 week lumen Hotel via Ronald McDonald's ivm verbouwing en toen nog week Ronald MC Donald's. Deze week besloten op en neer te gaan. 2 uur kwijt. Maar voor onze dochter beter en Ronald MC Donald's teveel prikkels ook wegens verbouwing die nog niet af was en boren. We weten dat hij super ligt. En dat hij ook het tempo bepaald. Zit nu op flow 5, bijna 4. Hoe gaat het nu een maand thuis met jullie zoon?

Lisanne03032022's avatar
2 jaar geleden

Wat heftig! Hoe gaat het met jullie? Dat heen en weer reizen zal niet te doen zijn? Of verblijf je daar? Hoop voor jullie dat jullie snel overgeplaatst worden naar het mooie Twente 🙏🏼