6 jaar geleden

Wat een ontroerend verhaal. Ontzettend moeilijk om je kindje vlak na de geboorte niet meteen vast te kunnen houden, maar af te moeten staan voor controle en operaties. Terwijl je 'm zo graag nog verder zou willen beschermen. Het was nodig, maar toch. Gelukkig dat jullie er nu dankbaar op terug kunnen kijken en dat hij een gezonde, sterke peuter is geworden! En dank voor je verhaal, want aan de reacties te zien steun je daar velen mee.

6 jaar geleden

Hoi Marjolein Je verhaal is zo herkenbaar... 13 jan 2014 is mijn dochter geboren met TGA maar dat wisten we pas een week later na de geboorte. haar kleur en haar ademhaling was anders dan normaal ik vroeg steeds aan de kraamhulp of t goed was volgens haar en verloskundige was t normaal en dat t een maskertje was en dat t binnen 10dagen wegtrekt..helaas had mijn moedergevoel gelijk..na mijn kraamweek ging ik naar huisarts die verwees ons gelijk door naar AMC..daar werd t bekend dat mijn dochter een TGA had..daarna werd alles spoed ..na AMC moest ze naar LUMC..ze hebben alles gedaan wat ze konden doen operaties gingen goed helaas werkten haar longen niet mee daarom moesten we haar loslaten ..7 maart 2014 is ze een echte engel geworden...het is een lang verhaal ik hou t maar kort.. Nu ik jou verhaal zo lees ben ik super blij dat ze bij jullie met 20wk echo hebben ontdekt,,.. Een week thuis met een TGA hebben haar longen beschadigd denken wij..volgens artsen hoeft dat niet zo te zijn.. Geniet lekker van je wondertje;)

6 jaar geleden

Heel herkenbaar,alleen had onze zoon een groot VSD (ventrikel septum defect) en had hij een ASD (atrium septum defect) groter dan gemiddeld. Met 10 weken geopereerd (nu 2 jaar geleden) energie te over,maar eenmaal in bed slapend als een roos. Wij zijn ook zeer tevreden over het WOZ en het Ronald Mac Donald huis!

6 jaar geleden

Mandy wat leuk om te lezen dat je er werk! Wij zijn zoo enorm goed geholpen zowel Aeden als wij zelf:) we voelen ons echt thuis in het WKZ.