5 jaar geleden

Nou dames, zijn cadeau staat ondertussen alvast in de huiskamer. Met een groot kleed er overheen overigens, zodat hij niks kan zien ;) Maar het is een elektrische auto geworden, onze kleine man krijgt zijn eigen Mercedes Benz SUV. Ik las ik veel reacties (ook op Facebook) toch dat veel kinderen op deze leeftijd er gek mee zijn. En naast dat het heel leuk voor hem is, is het ook een jongensdroom van mijn man. Dus twee mannen zijn straks blij ;) Bedankt voor al jullie tips en adviezen! We hebben er zeker gebruik van gemaakt, want ook opa en oma hadden nu leuke ideeën opgedaan.

5 jaar geleden

Wat ontzettend leuk! Ik maak zelf wel een fotoboek voor hem, waarin alles ook staat beschreven met foto's erbij. Maar dat ABC vind ik wel een heel leuk idee van jou!

5 jaar geleden

Wij hebben een misioo ballenbak gekocht

5 jaar geleden

Ik ben voor een heel persoonlijk cadeau gegaan. Ik heb zelf een foto-abc boek gemaakt met foto’s van mensen die hij kent en van zijn speelgoed.....m met foto van mama, o met een foto van opa en oma, v met een foto van zijn knuffelvos, etc. Dit boekje wordt na een jaar nog steeds heel veel plezier gelezen.