4 jaar geleden

Hoi, Ik herken het wel. Ik heb maar 1 zoontje van 1,5. Maar ik krijg vaak de opmerkingen dat hij niet terug lacht of zwaait. Hij moet altijd wennen aan situaties en is niet iemand die meteen contact zoekt met anderen.

4 jaar geleden

Ik ben zelf 1 van een tweeling en was hier hetzelfde. Mijn tweelingzusje lachte iedereen tegemoet en trok bekijks. Ik werd Idd soort van vergeten. Maar is goed gekomen ik heb daar geen last van ik sta niet graag in de belangstelling dus ben juist blij dat de aandacht altijd naar mijn zus ging. Is misschien dus gewoon de aard van de kindjes en is je dochter misschien wel blij dat ze niet directie op vreemde hoeft te reageren. En voor haar broertje misschien ook een soort bescherming van zijn zusje zo van als ik gek en leuk die heeft mijn zusje tijd om te wennen.

4 jaar geleden

Hoi! Wat een dotjes allebei zeg! Ik herken dit wel hoor. Ook al heb ik geen tweeling.. Mijn oudste keek iedereen altijd aan met een grote frons en geen lachje op zijn gezichtje hoor. Mijn jongste daarin tegen, die zette altijd een grote glimlach op naar iedereen. En inderdaad hij kreeg altijd meer aandacht. Nu zijn ze 10 en 6 jaar en er is nog niks veranderd. Dit is het karakter van de jongens en mijn oudste vind het heerlijk dat hij niet zoveel aandacht krijgt. Hij vind dat dus echt verschrikkelijk! En ik weet zeker dat jij als moeder ze allebei evenveel veel aandacht geeft en dat is het aller belangrijkste!❤❤