8 jaar geleden

Ik schaam mij niet meer.. Ik vind dat hier meer openheid over mag komen. Bang ben ik al lang niet meer. Fijn om zo'n reactie als deze van jou te krijgen. Deze blog lag al een tijdje klaar. Na wat wikken en wegen dacht ik. Wat heb ik te verliezen!? ????.. Nogmaals dank je wel.

8 jaar geleden

Ook jou verhaal mag hier staan en het is geen schande. Ik vind het heel dapper dat je dit wilt schrijven en het maakt niet uit dat je dit anoniem wilt doen. Dat is misschien juist wel goed. Als je je beide blogs al zo gelezen heb verbaasd het mij niet dat je zoveel moeite hebt met dingen. Wat je basis is is je toekomst. Jij hebt de kracht gevonden om te willen veranderen en dat is heel dapper. Ja ik geef je mijn mening maar het is wel een compliment in de hoop dat ik mag bijdragen aan je zelfvertrouwen. Net zoals andere moeders hier dat ook gedaan hebben bij mij. Ik wil je wel een tip geven voor reacties die jou kwetsen en waar je niks aan hebt. Mail de redactie, leg je probleem uit en vraag of ze de reactie willen verwijderen. Vraag jezelf ook af of je jouw verhaal op internet wil hebben. Ook hier kun je de redactie over mailen. Hun mail adres is info@mamaplaats.nl

8 jaar geleden

Ik heb besloten dat het niet echt meer nodig is. Ik zal het weg halen. Dank je voor het aangeven. Het is allemaal goed gekomen. Deel 3 staat er achteraan.

8 jaar geleden

wat een pittige tijd heb je doorgemaakt zeg! (en dan is pittig nog een understatement...) Ik lees dat je anoniem wilt schrijven, misschien moet je je naam even uit het verhaal halen (of is t een pseudoniem?)