5 jaar geleden

Hoop dat jullie in middels wel al eens rechtstreeks naar het ziekenhuis kunnen gaan, met alles wat er tot nu toch al is gebeurt is het toch een beetje zot dat je nog via die hele omweg moet. Weten ze wel al waardoor jullie zoon dan zo snel zo extreem reageert op een vermoeidheid?

5 jaar geleden

Hopeloos is dat toch, ze hebben op de hap toch een omvangrijk dossier van hem en toch mag je niet rechtstreeks naar het ziekenhuis. Heb je die juf van de speelplaats niet bij haar nekvel gepakt? Heb ik wel gedaan een paar jaar geleden. Toen kwam ik de 2e halen, zag ik haar staan bibberen van de kou en klappertanden, toen gingen mijn nekharen al overeind staan. Zij kan haar warmte niet kwijt, maar heeft het daardoor ook zelden koud. Toen ik dichterbij kwam hoorde ik hoe slecht ze het had en vroeg ik de juf wanneer dit begonnen was en waarom ze niet de puf in de hand had. Zegt dat mens: o dat begon rond 9.30 nou wat ik toen heb gezegd mag ik hier niet neerzetten, maar ik ben geeindigd met : ga nou eindelijk eens met pensioen, je doet hier toch niets fatsoenlijks. Toen langs de huisarts en gelijk door naar het ziekenhuis, waar ze al stonden te wachten en ze gelijk beneveld werd, daarna zuurstofmasker en longfoto en opname. Bleken haar longen voor 82% dichtgeplakt te zijn. De dokter snapte niet dat ze nog op haar benen stond. En dat was niet de 1e keer dat ze het benauwd had. Ik snap je heel goed, maar jij moet toch een ijzeren zelfbeheersing hebben dat je hem zo mee naar huis genomen hebt.

5 jaar geleden

Ja hoor, hebben wij ook. Het verschil is dat je dan tussen bepaalde tijd kan bellen en dan krijg je de reseptie. Bij spoedhulp moet je tegenwoordig via een huisarts (hap) worden doorgestuurd naar de spoed, anders vergoed je verzekering niks.

5 jaar geleden

bah krijg er de rillingen van, wat een ellende:(