9 jaar geleden

He wat balen dat je dit ook met die beveiliging niet had kunnen voorkomen. Dan lijkt ze me wel heel erg ondernemend. Wel een geluk dat ze zo onder de indruk was van het verband en dat ze het er nog steeds over heeft. Wellicht is dat ook een herrinnering voor haar om het niet weer te doen. Gelukkig ook dat ze niet meer naar de kookplaat omkijkt.

9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Ik ben mij toen lam geschrokken en heb dit inderdaad bewust geplaatst. Ik weet van mezelf dat ik geen onverantwoorde moeder ben die niet op haar kind let. Het bekende " ongeluk in een klein hoekje" is nou eenmaal gewoon waarheid en soms zo gebeurd. De beveiliging die bij jou op de foto staat ken ik maar had dit niet kunnen voorkomen helaas. Mijn dochtertje heeft na dit incident niet meer omgekeken naar de kookplaat ( net alsof voorheen dus eigenlijk) Wel was ze enorm onder de indruk van het verband wat om haar vingertjes zat en daar heeft ze het soms nog over.

9 jaar geleden

oeps wat zul jij geschrokken zijn en wat een geluk dat het zo is afgelopen. Klinkt heel raar om te zeggen maar bedankt dat je dit gedeeld hebt, wij hebben dan wel een gaskookplaat en die kan alleen aan met vuur of een losse ontsteking maar jou verhaal verteld maar weer hoe onvoorspelbaar kinderen kunnen zijn en dat de favorite afleiding niet altijd werkt. Is je dochter nog wat angstig voor de kookplaat en hoe kijkt ze nu tegen de kookplaat? Toen we op vakantie waren zat er een beveiliging om de kookplaat en deze staat op de foto van mijn laatste blog (16/12/'14). Past dit bij jullie? Het kook wel wat lastiger.