's avatar
7 jaar geleden

You get a lot of respect from me for writing these helpful arclsiet.

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Dank je wel! Het gaat al wel beter dan in het begin en mijn vriend heeft het al een plekje kunnen geven. Ik ben er misschien wat gevoeliger voor en het scheelt dat we goed met elkaar kunnen praten. Klinkt misschien stom, maar ons ventje zorgt ook voor enorm goede therapie ;) Een liever ventje kunnen wij ons niet wensen.

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Bedankt! Ik heb zelf nog weleens het gevoel dat ik ervoor had moeten gaan, maar mijn vriend zegt dan ook dat hij er ook mee zit, maar dat het risico toch te groot was. Het is uiteindelijk het juiste geweest, maar het is toch jammer dat we op dat moment niet voor ons kindje konden kiezen. Hoe langer het geleden is, hoe beter het gaat, maar het zal nooit verdwijnen. We zijn in ieder geval heel blij dat we van ons ventje mogen genieten.

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Genieten doen we zeker! En bedankt voor de mooie woorden :). Het is iets dat we allemaal mee zullen dragen, accepteren is nu nog wat lastig, maar dat komt wel. Het heeft gewoon nog wat tijd nodig en het van mij af schrijven helpt gelukkig al een beetje.