6 jaar geleden

Nee.... het is toch ons feest? Nu winnen die vervelende zijkerts! En als ik terug denk aan vroeger... het is zo'n leuk feest!

6 jaar geleden

Ik ga ook gewoon weer sinterklaas vieren en trek me van niemand iets aan Ik vind het al belachelijk dat de school waar mijn kinderen op zitten mee doen met gekleurde pieten ziet er heel stom uit Ik doe mee zolang mijn zoons er nog in geloven en leuk vinden Iedereen bepaalt het zelf

6 jaar geleden

Ik hou gewoon het sinterklaas feest. Het is altijd traditie geweest en zal dit blijven doen. Of ze het nou verbieden of niet. Ik laat het niet door een ander vergallen. Heb zelfs gekeken of het op de school waar mijn dochter heen gaat of ze het vierde. Werd het niet gevierd dan ging ze er niet heen ook. Laat ons feest toch niet vergallen door een ander. Mijn dochter vind het geweldig en voor mijn jongste dochter zal dit de 1st x zijn. En er is niks of niemand die mij het kan afpakken.

6 jaar geleden

Ieder moet doen wat hij/zij eilt maar ik vind het een geweldig idee! Wij vieren het thuis ook niet. Überhaupt een raar idee om je kind op 1 dag te overladen met cadeaus en dan vervolgens de credits geven aan een oude knar met een mijter.. We leren onze kinderen dat ze niet mogen liegen, maar de eerste jaren van hun leventje doe je dat als mama dan wel, over cadeautjes nota bene. Ik heb menig wereldjes in zien storten toen bekend werd dat sinterklaas niet bestond. En hoe sneu, dat ze zich een heel jaar lang goed dienen te gedragen omdat ze anders geen cadeautjes krijgen van de sint. Mijn kinderen krijgen cadeautjes als ze een prestatie hebben geleverd, of als ze iets vervelends hebben meegemaakt, of zomaar. Het was gewoon een kwestie van tijd dat mensen er een raciaal probleem van zouden maken, en dat wordt nog veel erger ook aangezien iedereen tegenwoordig op zn strepen wil staan. Dus ja, ik deed al met je mee, en blijf dit zo doen ook!