8 jaar geleden

Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar als je echt niet meer in je huidige huis wilt wonen en kleiner wonen geen probleem vind is het dan niet een idee om te kijken wat er is, wat jullie zouden kunnen betalen na verkoop en wat de bank kan betekenen, stel je vindt iets goedkoops en het is wat dan kan he je man ook makkelijker meekrijgen omdat het concreet wordt, bovendien wordt het misschien wat minder uitzichtloos omdat je niet alleen hoeft te wachten, straks wordt 2 jaar 5....en dan 10, als je op zoek gaat kan het ook nog lang duren voor je iets hebt wat bij jullie past, maar dan ben je wel bezig en energie om het vol te houden

8 jaar geleden

Lol, ja, maar ik waardeer het meedenken!!! We gaan nu de komende twee jaar echt op een houtje bijten, het hele budget weer langs en ook wat drastischer denken over onze banen, kijken of we daar nog extra mee kunnen verdienen!

8 jaar geleden

pfff dan begin ik ook uit ideeën te raken :(. Je bent al zo creatief bezig. Lastig dat jullie in dat gebied wonen. De NAM zal ook wel moeilijk doen en als ik het zo lees vallen jullie met heel veel dingen tussen wal en schip.

8 jaar geleden

Voor de voedselbank komen we niet in aanmerking en er zit ook niet een in de buurt. We hebben inderdaad al wat fruitboompjes en bessenstruiken enzo en ik zet ook altijd wat aardappelen tussen de sierplanten.