11 jaar geleden

zo herkenbaar! hier zwanger van de derde spruit die we over tien weekjes verwachten. Het hout voor de verbouwing moet nog besteld worden, naam is nog niet zeker, geboortekaartjes ook nog niet naar gekeken..... nou ja gelukkig heb ik alles in roze en in blauw en slaapt de kleine waarschijnlijk weer een half jaar bij ons op de kamer. ach wat heb je nodig, kruikjes, badje, kleertjes en een bedje! hopelijk mooi weer deze zomer dan hebben we aan rompertjes genoeg ;-)ik ga trouwens alles nog wel even wassen en strijken denk ik... staat zo netjes. alleen heb ik niet echt een plek waar ik het kwijt kan succes!

11 jaar geleden

Haha wat leuk om te lezen dat het zo anders is. Je bent natuurlijk sowieso wel met andere dingen bezig als je al een kleintje hebt rondlopen. Ik heb net de eerste gehad, en inderdaad, met 30 weken al alles gewassen, gestreken, in de kast, etc. Ben benieuwd hoe het met een eventuele tweede hier zal gan! Geniet van je zwangerschap!

11 jaar geleden

Bij onze 1e was dat ook precies zo. Bij onze tweeling moesten we toch alles nog 1x aanschaffen en bij onze laatste hadden we alles al 2 of 3 dubbel. Wel heb ik idd alles nog een keer gewassen.