9 jaar geleden

Super leuk zeg!Inspirerend ook, ik laat Luna nog te weinig zelf doen....en ze is nu 11 jaar dus kan best! En ik ben bewneuid naar de blog die ze dan gaan beginnen! Kan niet missen met zo'n inspirerende en creatieve moeder!

10 jaar geleden

Ja, en je bent niet de enige. Het leven is behoorlijk veranderd als je het vergelijkt met 50 jaar geleden. Modern parenting heeft ook nieuwe of eigenlijk vernieuwde oplossing nodig. Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Geeft ons weer extra inspiratie om door te gaan met wat we doen.

10 jaar geleden

Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Ik probeer de kinderen op vaste tijden hun maaltijden en (gezonde) tussendoortjes te geven. Mijn man werkt wisselende diensten en als hij een late dienst heeft en ik ben vrij, dan kook ik regelmatig tussen de middag. Wat dan wel vaak gebeurd is dat de boterham 's avonds voor de tv gegeten wordt :-(

12 jaar geleden

Onze kinderen eten hier op het Duitse kinderdagverblijf 's middags een warme maaltijd. Alles wordt daar vers gemaakt en het is heel gevarieerd wat ze eten. Ze krijgen gewone prakjes, maar ook lasagna, salade, soep, echte Duitse dingen en natuurlijk af en toe patat of pizza. 's Avonds eten we hier dan vaak nog een lichte maaltijd. Wat rauwkost met een stukje vlees of een eitje erbij. Of een boterham. En eigenlijk vinden de kinderen het heel normaal zo. En als ze bij opa en oma slapen eten ze 's avonds warm, en dat vinden ze ook goed.