7 jaar geleden

harstikke fijn. Goed dat je er over gesproken hebt.

7 jaar geleden

Met een boekje werken ze helaas ook niet op deze opvang. Maar inmiddels deze week goed gesprek gehad met de leidsters en het is een heel stuk beter gegaan! Kleine man is gewoon 2 x per dag op bed gegaan en lekker geslapen. Erg blij dat ik er over gesproken heb

7 jaar geleden

Als het nit beter gaat misschien een flexibele gastouder zoeken? Je betaalt dan per uur, het is kleinschaliger, dus kunnen ze beter naar je kindje kijken waar hij behoefte aan heeft. Je kunt ook een boekje meenemen waarin je de dag een beetje laat opschrijven hoe het is gegaan. Wat gegeten, wat gedaan, wanneer geslapen. Dat deed ik altijd met mijn oppas. Nu gaan opa en oma weer oppassen Succes en kom op voor je kind en luister naar je moedergevoel.

7 jaar geleden

Na een nachtje slapen, en de kleine man die pas vanmorgen om 8.00 wakker werd! Besloten dat ik volgende week het hierover ga hebben op de opvang. Vind inderdaad dat ze meer rekening met zijn ritme kunnen houden. En dat ze op ze minst kunnen proberen hem 2 keer per dag op bed te leggen. Schuldgevoel blijft, maar na zijn stralende gezicht vanmorgen gelukkig al weer heel wat minder :-)