9 jaar geleden

heel herkenbaar .. ik werk patime en toch de vraag ga je niet minder werken.? nee ga niet minder werken.. en vind het heerlijk om aan het eind van de dag haar vrolijke snoetje tezien .. dor dat ik veel in de avond werk. en mijn man overdag .. maar 3 dagen in de week oppas nodig.. en ik heb nu ook eindelijk weer eens andere gespreks onderwerpen dan poepluiers en voedingen...

9 jaar geleden

Je bent zeker niet de enige! Vooral na m´n eerste zoontje van nu 3 had ik na de 4 maanden zwangerschaps verlof zo´n zin om weer te gaan werken, en gewoon even mezelf te zijn. Ook had ik het gevoel dat m´n hersenen weer een beetje konden gaan werken, ipv alleen maar over poepluiers, voedingen en slaapjes te praten. En de thuiskomst is nog wel het allerleukst, ze zijn zo blij om je te zien!! Ik werk nu nog full time, dus 40 uur per week, maar nu ik een tweede heb, van 11 maanden nu, zou ik wel iets minder willen gaan werken. Aangezien ik de kostwinner ben bij ons thuis is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ga rustig de mogelijkheden bekijken. Zo´n dagje minder werken lijkt me ook wel wat!!

9 jaar geleden

Zo herkenbaar zit me ook een beetje door de laaste weekjes van mijn verlof heen te worstelen aan de ene kant heerlijk om thuis te zijn met mijn tweede zoontje maar ook zo fijn om straks weer aan het werk te kunnen. Vind het ook helemaal niet vervelend om de kinderen naar het KDV te brengen. De eerste heeft het prima naar zijn zin en de tweede mag vanaf volgende week gaan wennen.

9 jaar geleden

Ik had precies het zelfde. Dat 24/7 thuis zitten was niks voor mij. Ik kon niet wachten om weer te werken en dan de thuis tijd echt te kunnen genieten van mijn zoontje. Ik vond het starten met werken uiteindelijk wel moeilijk omdat ik best moe was, maar emotioneel was ik zeker niet. Hij heeft het ook leuk op het kdv en bij oma en ik op mijn werk, en de tijd die we samen hebben is heerlijk. Zo is het toch voor iedereen goed geregeld. :)