10 jaar geleden

Je beschrijft een heftig verhaal en ik hoop dat je al tot een keuze bent gekomen. Alle goede adviezen zijn natuurlijk goed bedoeld maar kunnen je niet altijd helpen. Probeer naar je eigen stem te luisteren en investeer in je gezondheid. Een goede gezondheid is de basis van alle toekomstige successen van je gezin, partner, familie en uiteindelijk je zaak. Heel veel wijsheid en sterkte gewenst!

10 jaar geleden

wat een heftig verhaal. ik geloof dat ik toch voor mijn gezin zou kiezen ( heb ik ook gedaan) Daar zal je nooit spijt van krijgen en je kunt je werk later denk ik echt wel weer oppakken. je gezondheid is toch het belangrijkste. Misschien kun je al vrij snel er wat bij gaan doen aan opdrachten, tenslotte houd je je ervaring en kennis toch! Maar nu eerst even rust lijkt e erg belangrijk voor jou en je gezinnetje!

10 jaar geleden

Wat een lastige keuze! Het is goed om een droom te hebben en die te kunnen nastreven is natuurlijk wat je wilt. Bedenk wel wat je nodig hebt om je droom lange tijd te kunnen naleven. Een droom in de vriezer kan er ook zeker weer uit als je hemt wilt gebruiken! Misschien moet je elke dag een kort plus-min lijstje maken. Na twee weken kijk je wat je totaal hebt opgeschreven en hak je de knoop door!

10 jaar geleden

Een lastig dilemma. Ik zou voor gezondheid en gezin kiezen. Ik ben zelf ziek. Maar draait je gezin niet dan wordt je passie ook geen succes. Bovendien je gezin gaat verder en daar zul je waarschijnlijk ook een hoop van missen. Misschien, komt er een tijd dat je fysiek iets beter gaat voelen of dat je gezin minder aandacht vraagt omdat de zelfstandigheid groeit en kun je het tzt weer oppakken en nu alleen maar een opdracht aannemen wanneer het te overzien is, qua hoeveelheid en timing.