9 jaar geleden

Een hele hoop vragen, heel logisch. Zo onwerkelijk allemaal. Je maakt alles klaar maar hebt geen idee wat je kunt verwachten! Wat tips: Matrasbeschermer kan wel handig zijn maar let op! Deze moet luchtdoorlatend zijn, geen plastic onderlaag! Moederkoek heb ik ook niet zoveel van meegekregen. Vaak heb je wat lichtelijke naweeën en komt hij er binnen een half uur vanzelf uit. Het deed geen zeer en vond het niet vervelend! Nog misschien handig om te weten. Toen ik zwanger was had niemand mij verteld over de slijmprop! Die verlies je voor je bevalling. Dit kan twee weken van te voren zijn maar ik verloor hem een paar uur voor de bevalling begon. Eet niet te veel tijdens de bevalling, anders komt het er gelijk weer uit. Ik heb gelezen dat je lichaam vaak automatisch alles gaat "reinigen en leegmaken" zodat het klaar is voor de bevalling. Ik kreeg veel buikpijn en moest steeds naar het toilet, ook vlak voor het begon. Kleertjes heb ik in mijn verlof gewassen, drie weken van te voren geloof ik. Gewoon lekker je gevoel volgen. Ik vond het heerlijk om tussen de kleertjes te snuffelen en te fantaseren! Veel succes met de laatste loodjes, spannend! Heel veel geluk alvast met jullie kleintje!

9 jaar geleden

Pff, ik vind het zo lastig! Zo dachten wij ook over de matrasbeschermer, fijn om te horen dat jullie er ook zo over denken, beetje bevestiging. Bedankt voor de geruststelling ;-) Ben heel benieuwd naar de yoga!

9 jaar geleden

Je twijfels en vragen zijn zo bekend! Toen ik zwanger was van de Anne wist ik ook niet of ik het goed deed. Maar ik heb geleerd om mijn gevoel te volgen, Wil ik nu kleertjes was, ja, oké doe ik het nu. Wij vonden toen een matras beschermer niet nodig, ons gevoel zij dat. In het begin liggen ze alleen nog maar op hun rug (ze kunnen en mogen niet anders). Blijkt dat je een beweeglijk kindje hebt kun je hem altijd nog aanschaffen was ons idee. Zo kun je alle punten wel af. En die moederkoek merkte ik niks van (misschien een beetje geruststelling). Veel plezier bij de yoga!