1 jaar geleden

Heel herkenbaar onze zoon heeft 15 keer in de eerste vijf jaar van zijn leven zo in het ziekenhuis gelegen prednison en de twee puffers. Helaas zit hij er voor de rest van zijn leven aan vast. Nadat men verder heeft gezocht is er bij hem virale bronchospazmes gediagnosticeerd en particiele iga deficiëntie.

1 jaar geleden

Heel herkenbaar, hier 2 jongens die meerdere malen opgenomen zijn geweest en langere tijd verplicht 2 puffend hadden. De oudste heeft er langer last van gehad, hij is nu 13 en heeft nu gelukkig voldoende aan een neusspray wat hem heel goed helpt. De jongste was er sneller vanaf en had ook wat minder last toen hij kleiner was. Het blijft moeilijk om je kindje zo hulpeloos te zien en zelf zo weinig te kunnen doen. Het best is om zelf rustig te blijven en deze rust over te brengen op je kindje, daar help je hem/haar het beste mee. Heel veel sterkte en succes

1 jaar geleden

Herken je verhaal! Bij ons in de familie ook astma enzo. En ons zoontjr helaas blauw geworden en met ambu naar ziekenhuis wat blijkt ook het rhino virus ook nooit van gehoord indd. Gelukkig na 5 dagen weer terug naar huis tijd onrustig geweest hier bang dat het weer terug kwam bang dat ie blauw word en niet meer bijkomt etc. Nu weer verkouden en wat hoesten hopelijk snel weer over. Hopelijk krijgt jullie zoontje het niet weer!

1 jaar geleden

Mijn beide zoons hebben tot hun vijfde/zesde aan dubbele poffers gezeten en sindsdien niet meer nodig gehad. Dus houdt hoop. En een tip voor het puffen. Zet hem op jouw schoot met zijn rug tegen jouw buik aan en ga samen een liedje zingen. Tijdens het zingen komt de puffer voorbij en na het liedje is de puffer ook klaar. Dat is even wennen, maar zorgt dat het voorspelbaar wordt. Werkte hier heel goed.