6 jaar geleden

Mensen zijn niet altijd zo erg tactisch en overdrijven graag...Momenteel ben ik zwanger van mijn 4de (iets wat mensen die me ECHT goed kennen weten dat ik altijd wou) en de reacties hierop zijn niet altijd even mild... Tijd voor jezelf maak je, hoeveel kindjes je ook krijgt! Ik ken genoeg koppels die hun kindjes bij de oma achter laten voor een paar daagjes en byebye zeggen zodat ze hun eigen onbezorgde zelf kunnen zijn. Ik heb het persoonlijk nog nooit gedaan, maar ik zie het leuke er alvast wel van in! :D Bij ons steken de kindjes er om 8u 's avonds in en slapen lekker tot 7u 's morgens, genoeg tijd voor jezelf toch? ;)

6 jaar geleden

Ach, de één zegt dat je moet wachten tot de eerste op school zit, dan heb je weer “alle tijd” voor een baby, waarop een ander weer zegt, nee liever voor die tijd, want dan heb je alle drukte en eventuele slapeloze nachten in één keer gehad. Dus de meningen zijn behoorlijk verdeeld. Mijn mening? Lekker doen wat je zelf wilt, wat goed voelt voor jullie als gezin. Gefeliciteerd met het tweede wondertje!

6 jaar geleden

Ik ben zwanger van mijn 3de kindje. Heb een dochter van 13 en een zoontje van 9 maanden. Ik ben in mei 2018 uitgerekend dus mijn zoontje zal dan 1 jaar en 2 maanden zijn. Mensen zeggen precies hetzelfde tegen mij..om gek van te worden. Ik ga me er niet druk over maken. De eerste jaren zal het vast tropenjaren worden maar dat is ook met 1 kindje zo . Dus inderdaad lekker genieten en niets van aantrekken

6 jaar geleden

Wat voor een ander druk is hoeft voor jou niet zo te zijn. Lekker gaan geniet van jullie tweede wondertje!