9 jaar geleden

Wat fijn om te horen dat het je toch gelukt is. Mijn meisje is nu bijna 4 weken oud dus borstvoeding gaat niet meer en het is haar ook niet gelukt dus mijn meisje en ik zullen het met flesvoeding moeten doen

9 jaar geleden

Dankje wel. Genieten doe ik zeker want dit is het mooiste wat er is

9 jaar geleden

dat gevoel ken ik ook al te goed :) Mijn oudste kwam spontaan met 36 weken, heeft een week lang in de couveuse gelegen aan de antibiotica met allerlei slangen en monitoren aan hem, vreselijk voel je je dan... idd alsof je faalt. De tweede moest ik worden ingeleid met 38 weken want ik had te weinig vruchtwater over, 3 dagen aan 1 stuk door weeen gehad, en de dag dat ze me voor keizersnede hadden opstaan, is ie 4 minuten na middernacht alsnog geboren zonder keizersnee gelukkig...maarje moet je er niet schuldig over voelen, het belangrijkste is dat je dat persoontje leven geschonken hebt, en ga genieten van je kleintje! Ze worden zo snel groot, zonde als je al die babytijd "verspilt" aan schuld, geloof me... ga lekker genieten en leg je neer bij wat niet gaat of lukt, je baby neemt het je echt niet kwalijk :)

9 jaar geleden

Wat een moeilijke beslissing...je hebt het beste met je kindje voor, en toch wil je zo graag borstvoeding geven. Heel herkenbaar, alleen bij ons is het iets anders gegaan. Ze was ook te vroeg en pas toen ze 2 weken oud was werd ze wat pittiger/happiger. We zijn toen toch de borstvoeding weer gaan proberen, na ruim een week geen enkele keer aangelegd te hebben en een paar keer gekolft om de voeding kwijt te raken...en wat denk je, het is me gelukt om haar weer volledig op de borstvoeding te krijgen. Je kunt dus later nog proberen om alsnog zelf te gaan voeden, al moet je daar denk ik niet te lang mee wachten.