7 jaar geleden

Gelukkig dat dat het enigste was maar wel jammer dat ze zo star zijn. Dit kun je zeker niet op je schoonmoeder verhalen? Sterkte met het aflossen en sterkte met het hele gedoe.

7 jaar geleden

We hebben al overal achteraan gebeld samen met onse hulp en gelukkig is dit het enige wat openstaat.. het maakte hun helaas niet uit dus moeten het volledige bedrag + 40euro gewoon betalen.. 30euro in de maand :/ maar goed we blijven sterk en bewaren alles! Ik hoop dat het een keer afgelopen is! Ze verpest 't zo alleen maar voor zichzelf

7 jaar geleden

Met uitleg kom je vaak al een heel eind.. jaar geleden waren ze bijna onze boiler komen halen.. ik kreeg na 3 jaar nog steeds brieven van de oud bewoner en na eindeloos langsbrengen had ik ze een poos niet geopend/bewaard/weggegooid. Tot ik er een opende een week later zouden ze de boiler komen halen want de huur was niet betaald ervoor oid. Oud bewoners hadden niks gezegd want het huis was niet meer van hun (wij zijn huurders dus ook niet ons eigendom) ik dacht dat het een reclame was van een van de zovele bedrijven die je jarenlang post blijven sturen en de eigenaar had de brieven nooit gezien. Veel en lang gepraat maar niets extra's betaald en nooit iemand gezien die hem kwam halen. Rustig blijven en veel sorry is het toverwoord. Misschien jullie 'hulp' hiervoor vragen? Als het rustig blijven lastig is (kan me dat zo voorstellen..)

7 jaar geleden

ga bellen met degene die deze factuur heeft opgesteld en leg het probleem uit. Probeer na te gaan of er nog meer facturen jullie kant op kunnen gaan. Vraag desnoods bij een rechtswinkel wat je kunt doen in deze situatie. Heb je nog telefoonnummers van instanties, verzekeraars etc of wie dan ook waar je nog een rekening van zou kunnen verwachten? Bel ze en vraag of er openstaande rekeningen zijn. Mijn hemel zeg wat een gedoe zo. Dit is niet te begrijpen en gewoon een hele vieze trap na. Blijf alles bewaren ook dit "grapje". Sterkte met het oplossen en ik hoop dat jullie deze rekening deels kunnen schikken met waar de rekening van is.