7 jaar geleden

Tja... de oudste twee (5,5 en bijna 4) spelen het liefst lekker thuis, altijd al gehad. En ze vermaken zich heerlijk! De jongste is nu 24 maanden en kan zichzelf slecht vermaken. Maar ik zit nu met school van de oudste en peuterspeelzaal van de tweede, dus heb ik me aan die tijden te houden. ;) Gelukkig kan hij wel lief met z'n broer spelen van bijna 4. Die heeft samen met z'n zus zoveel fantasie, daar hebben ze mij niet voor nodig. :p En ik moet zeggen dat ze met dit weer ook gewoon lekker buiten spelen.

7 jaar geleden

Gewoon wel lekker veel naar buiten! Is namelijk super gezond! Zelfs als het regent.. kaplaarzen aan en opzoeken die plassen! Daarna thuis lekker een warm bad! En als het droog is kan je dezelfde dingen doen die je in de zomer ook doet (behalve buiten zwemmen dan)

7 jaar geleden

Jazeker! Ik heb alles even opgeschreven en dan weet ik zeker dat er wel wat tussen zit wat ze leuk gaat vinden haha. Oeh, dankje voor de tip, ik ga het is even googlen!

7 jaar geleden

Herkenbaar hoor! Al veel leuke ideeën gezien ook.????. Wat wij nu doen zijn de volgende dingen: verven, kleuren, tent bouwen (van dekens), zaadjes bij plantencentrum halen en in kweekbakjes stoppen (tuinkers doet het altijd goed), dromenvanger maken, collage maken van allerlei dingen uit folders en dierenyoga. Veel van mijn ideeën heb ik uit het boek 'papa speelt mee'. Ik dacht dat dit ook wel voor mama geschikt zou kunnen zijn????.