7 jaar geleden

Wow gaaf he. Mijn zoontje wordt over een maand 2 en ik vind die taal ontwikkeling zo leuk om mee te maken. Hoe hij opeens elke dag nieuwe woorden zegt maar ook hoe hij steeds meer stunts uithaalt, grapjes maakt en een eigen wil heeft. Wat een super leuke leeftijd maar wat gaat dat veel te hard zeg...

7 jaar geleden

Nee hoor, ik blijf me ook steeds verbazen over wat mijn kind allemaal al kan. Soms denk ik: "Waar is mijn baby'tje gebleven?" Tja negen jaar geleden moest ze nog geboren worden, inmiddels is ze al bijna een puber..... Volgend jaar groep zes! :)

7 jaar geleden

Leuk blog! Het is cliche maar zo waar: het gaat veel en veel te snel! Niks geen 10 maanden, maar 1,5! Ik moet zeggen dat het hebben van een grote zus ook wel handig is. Iris kopieert veel van Sara en dat zal jij net zo ervaren.

7 jaar geleden

Wat een heerlijk koppie! :D Ik mis niet echt dingen volgens mij, maar heb wel dat ik dagelijks denk: jij bent geen baby meer.... Ook heb ik het idee dat ik sommige dingen die hij geleerd heeft vergeet op te schrijven, doordat het zo snel gaat allemaal! Maar genieten is het zeker weten!