1 dag geleden

Wij hadden het vorig jaar op het strand van Zandvoort, 2 buitenlandse jonge kindjes zonder bandjes alleen in de zee. Ouders waren nergens te bekennen.

1 dag geleden

Wij hebben de kids uit de zee geplukt waren gelukkig oké maar je weet maar nooit en ze naar de reddingsbrigade gebracht. Ik verlies mijn kinderen geen moment uit het oog als ze alleen bij het water zijn en hebben bandjes om. Daarbij heb ik vaak mijn telefoon op vliegtuigstand in mijn tas, geen afleiding 😊

1 maand geleden

Dit geldt ook in een Monkey Town of Ballorig ik blijf altijd opletten op mijn kinderen ik ben nog geen eens met telefoon bezig, en hoeveel andere ouders ik maar constant op hun telefoon zie.

1 maand geleden

Het geldt niet alleen in zwembaden goed op je kind te letten. Ik merk goed op mijn werk hoe snel een klein kind naar buiten loopt en vind de roltrap zo een uitdaging om zelf uit te proberen. En vraag je af waar is de moeder of vader? Druk aan het bellen!

1 maand geleden

Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben doe je toch zwembandjes of een zwemvest aan. Dat is al en stuk veiliger, mochten deze kinderen toch in het water vallen zakken ze niet onmiddellijk naar de bodem

1 maand geleden

Nou precies. Dat dacht ik ook

1 maand geleden

Niet elke ouder doet dat, vorig jaar in Italië zag ik ook veel kindjes zonder bandjes of zwemvestje in het jinderbad