4 jaar geleden

Ik ben 34 en net een weekje moeder, ik had vroeger een ideaalbeeld van rond de 24e de eerste en 27 de 2e........helaas ging het allemaal niet zo makkelijk als ik had gepland . Nu dolgelukkig met mijn kleine frummeltje maar had haar toch wel graag 10 jaar geleden al in mijn armen gehad!

4 jaar geleden

Ik was 25 en 29, ik vind het fantastisch dat ze er zijn. Ik had alleen een advies om voor mijn 30ste mijn kinderwens in te vullen omdat ik mogelijk kans zou kunnen hebben op een tumor in de eierstokken. Nu jaren later blijkt die kans niet verhoogd is. Ik ben blij met mn meisjes maar als ik toen geen druk had gehad dan had ik misschien nog even gewacht maar heb er zeker geen spijt van.

4 jaar geleden

Ik was 32 toen mijn dochter werd geboren. Toen ik 30 was, voelde ik opeens heel sterk ik wil een kindje. Tot die tijd wist ik ooit, maar die biologische klok was er nog niet. Ik heb dus gewacht tot ik in elke vezel van mijn lijf voelde dat het tijd was. Ik denk trouwens dat er geen ideale leeftijd is. Zodra jouw kindje gemaakt wordt, is het de perfecte leeftijd, namelijk enkel op dat moment wordt precies dat kindje gemaakt en ieder kindje is precies goed.

4 jaar geleden

Ik was 24 en vond dat een prima leeftijd. Ik geloof ook niet zo in een ideale leeftijd. Een goede leeftijd voor.mij is het moment waarop je het zelf wilt. Of dat nou 20 of 40 is.