5 jaar geleden

Die heb ik idd ook bekeken voor ons kleintje straks, maar hoor toch ook wel dat ze de eerste tijd nog te klein zijn om gelijk in de free to grow te passen? Ik overweeg nu evt de Isara the one of little frog, beide van draagdoekstof. Toevallig ook ervaring mee? Ik moet eigenlijk een consult doen, maar nu nog te ziek. Misschien na de bevalling!

5 jaar geleden

Ja dragen is zo fijn! Wij hebben er ook goed op gelet dat de draagzak niet te warm was voor de zomer, en hebben toen een Tula Coast gekozen. Daar zit goed ademende gaasstof bij de rug van je kindje ??

5 jaar geleden

Gelukkig had mijn kind niet alleen mijn borsten want dan hadden we echt een heel groot probleem gehad! En wat betreft die spullen, ach.. Beter verwend dan verwaarloosd en ik ben nog steeds heel blij met mijn 'te dure' kinderwagen maar ook met mijn ergobaby drager..

5 jaar geleden

Graag wil ik reageren op je opmerking over gmo en antibiotica. Graag nodig ik je hierbij uit op onze boerderij. Er bestaan nog steeds fabels en leugens helaas. Het in Nederland geproduceerd voedsel voldoet aan de hoogste normen. Antibiotica zit er echt niet in. Niet in melk en niet in vlees. Er is een wachttijd. We doen alles om dieren gezond te houden. Als het echt nodig is net als bij mensen gebruiken we medicijnen. Wel met extra maatregelen zodat het niet in winkel kan komen. Ook voeren wij volledig GMO vrij voedsel aan de koeien. Wist je dat er meer GMO soja in vleesvervangers dan GMOvrije soja? Mocht je meer vragen hebben, stel ze gerust of kom kijken.