11 jaar geleden

Jeetje.. Je gaat je dan toch afvragen waar mensen zich toch druk om maken he.. Logisch dat je de zaken rondom je vader een keertje rond hebben.. Het is al moeilijk zat om dat te verwerken. En dat is dan je bloed eigen broer. Maar ik denk inderdaad dat je goed hebt gedaan aan je beslissing, En dat denk ik ook wel weer bij mijn kleintje.Wat niet weet , wat niet deert .. Daar ben ik het absoluut mee eens. En moet zeggen , het is nu alweer een paar dagen geleden dat dit is gebeurd. Maar ik merk dat mijn vriend en ik nu wel een soort rust hebben. Die vrouw was alleen maar een last en een enorme irritatie in ons leven! Dankjewel! Ook jij heel veel succes er mee!

11 jaar geleden

heel erg hoor. ik snap niet dat mensen zo raar kunnen doen. Ik zit ook in zo'n situatie maar dan met mijn broer. Onze vader is een half jaar geleden overleden en sinds die periode is er alleen maar gezeur over de verdeling van zijn spulletjes en het geld. Ik krijg naar mn hoofd geslingerd dat alles maar om geld draait bij mij. Maar ik wil gewoon alles een keertje geregeld hebben. Hij heeft me dus voor alles wat los en vast zit uitgescholden maar verwacht wel dat ik op zijn verjaardag kwam. Nou dat hebben we dus niet gedaan. Ik wil namelijk niet dat mijn dochter meer contact met hem heeft. Ze is nu 9 maanden oud en zal dus haar oom en zijn vriendin als het aan mij ligt ook niet meer zien. Ik ben van mening wat je niet kent mis je niet. Ik denk dat ik nog wat harder ben dan jij misschien. maar ik wens je wel veel succes!!!

11 jaar geleden

Dat is het zeker. Ik ben blij om te horen dat wij de juiste beslissing hebben genomen. Je denkt toch altijd in het belang van je eigen kind. Bedankt, het gaat zeker wel weer goedkomen

11 jaar geleden

Ruzie met een familielid is altijd het moeilijkste wat er is omdat je toch het liefst je familie bij elkaar houd. Dapper van je om deze beslissing te nemen, ik denk inderdaad dat het verbreken van het contact op dit moment het meeste rust geeft voor je. Dan hoef je niet meer op je hoede te zijn en kan je doen en laten wat je wilt. Veel sterkte ermee voor zowel jou als je vriend.