8 jaar geleden

Ja het zegt soms niets over hoe snel je zwanger raakt. Ik ken genoeg meiden die bij hun eerste 2 zo zwanger waren en bij de derde duurde t ook 1,5 jaar..of net andersom, bij de eerste twee jaar wachten en de tweede in 1 ronde! Ik hoop voor je dat je niet lang meer hoeft te wachten..en dan idd maar kijken of jullie compleet zijn;-)

8 jaar geleden

Dankjewel!! Ja ik praatte me dus ook aan dat twee genoeg was, maar niet dus haha! Ik kreeg geen compleet gevoel, en later bleek dus mijn man ook niet. Maar nu is dat er duidelijk wel en moet er inderdaad nu ook niet meer aan denken om weer van voren af aan te beginnen haha! Ik hoop dat je ook het compleet gevoel krijgt met je kids;-)

8 jaar geleden

Jaa het zou fijn zijn als je inderdaad ook dat compleet gevoel krijgt..dat dacht ik ook met twee te hebben maar niet dus hihi! Succes met de kids;-)

8 jaar geleden

Ook hier zijn we nog steeds bezig met het uitbreiden van het gezin. Waren we de eerste drie keren zo zwanger, nu wachten we si ds onze laatste zwangerschap alweer anderhalf jaar. Ik hoop dat het wachten beloond zal worden en dat we nog een kindje mogen verwelkomen in ons gezin. En dan zien we wel weer verder.