7 jaar geleden

Heej wat leuk. Hier hetzelfde. Wij hebben al 3 meiden van 10 9 en 7 jaar en in juni erachter gekomen dat ik ondanks de spiraal ook zwanger ben. Na alle praktische zaken op n rijtje te hebben gezet, besloten dat ons kindje, ons gelukje, welkom is. Inmiddels is de grotere auto er en slapen 2 zussen inmiddels samen op zolder en is de babykamer af. Ik ben 14 februari uitgerekend en ook wij weten nog niet wat het geslacht zal zijn. Succes en ik ga je volgen. Xxx

7 jaar geleden

Wat leuk dat je hetzelfde hebt meegemaakt. En ook nog in februari uitgerekent. Wat toevallig! Gaan we gezellig samen op de komende maanden. Ik zal in de volgende blogs nog wat (voor ons) grappige verhalen over deze onverwachte zwangerschap vertellen. Waarschijnlijk zul je je daar ook wel in herkennen :-)!

7 jaar geleden

Dank je wel! We zijn ontzettend aan het genieten van deze laatste zwangerschap! Ik ga er tenminste wel vanuit dat dit de laatste keer is :-). De tijd gaat ontzettend snel maar kan bijna niet meer wachten tot ons cadeautje kan worden uitgepakt in februari!

7 jaar geleden

Oh wat leuk dit verhaal! Wij hebben hetzelfde meegemaakt. We hebben al 2 grote meiden van 13 en 11 en een zoontje van 2. En ondanks dat ik een morning afterpil heb geslikt na een gescheurd condooms ben ik nu 7 maanden zwanger ! En ook in februari uitgerekend....Van ons 2de zoontje!