5 jaar geleden

Ja een airco zou echt fijn zijn. Heb ook al overwogen om zo een aan te schaffen. Hopelijk is jullie nieuwe huis wat frisser! Ik heb een tijdje geleden al zo'n hydrofielslaapzak aangeschaft van jolein maar die voelde alsnog redelijk dik aan. Mijn moeder heeft daarom van een stuk dun katoen een slaapzak gemaakt. Volgens mij was dat ook van hydrofielstof. Maar alsnog is het te warm. Volgens mijn moeder kon ik als kind ook aardig zweten. Een half uur nadat ik in bad was geweest stonk ik alweer ?.

5 jaar geleden

Ja onvoorstelbaar, wij zitten hier te smelten, haha. Hij heeft nu een mouwloze slaapzak en een boxertje aan. Hij gaat wel meteen voor het slapen in bad, misschien helpt dat hier juist wel. Ik heb al zitten denken aan zo'n klein mobiel aircootje, maar we gaan volgend weekend verhuizen, moet dat ding óók nog mee. Als het nieuwe huis ook zo warm is ga ik er echt eentje halen. Een paar graden terug koelen is in elk geval fijner inslapen. Oh en er bestaan ook slaapzakken van hydrofiele stof. Misschien is dat wat? Volgens mij bij prenatal, maar google is your friend ?

5 jaar geleden

Ja onze ventilator heeft een aparte bak waar je water en ijs in moet doet. Hij hoort af te koelen maar vind dat reuze meevallen. Dus misschien deze manier maar even proberen. Oh heerlijk dat hij wel kan slapen! Met wat voor kleertjes ligt hij in bed?

5 jaar geleden

De ventilator die ik nu gebruik werkt ook met ijs. Die heeft een aparte bak die je moet vullen met water en ijs en het helpt helaas niet. Maar deze manier kan ik altijd nog even proberen. Bedankt in ieder geval!