10 jaar geleden

Ik heb inmiddels tig kids en heb vanaf het begin een struggle gehad met 'hoe heurt het eigenlijk'? Maar sta nu volop in het leven met kinderen die naast regulier onderwijs zeker en juist bepaalde levenslessen en aandacht tekort komen, en daar geef ik (bijna) al mijn tijd, geld een aandacht aan. Voor ieder persoonlijk in te vullen. Want waar is de handleiding die zegt wat een ideale situatie is? Die creeert iedere ouder toch voor zichzelf, als hij slim is? Oftewel, blijf jezelf in welke omstandigheid dan ook is voor mij de enige juiste situatie voor een kind!

10 jaar geleden

Helemaal mee eens!

10 jaar geleden

Wij wonen op een 1 kamer appartement, dus de kleine bij ons op de kamer. Mijn man is werkzoekende en ik zelf heb ook geen baan. Alles behalve ideaal. Maar als ik naar zijn schaterlach luister en zijn pretoogjes zie dan is moeder zijn het beste wat er is. Het kan me totaal niet schelen wat anderen vinden. Hij is nu half jaar en van het zomer gaan we voor een tweede. Liefde, kleren, eten en een dak boven het hoofd is het belangrijkste. Zolang iedereen maar gelukkig en gezond is.

10 jaar geleden

over mij is er ook aardig wat geroddeld..want persoonlijk durven ze het vaak niet te zeggen. ik ben bijna afgestudeerd, zonder baan en nu bijna 2 jaar samen met mijn vriend. ben nu 19 weken zwanger, het gaat harstikke goed. de baan van me vriend is onzeker vanwege de crisis maar familie heeft altijd klaar voor ons gestaan, en het leuke is nog heb sinds vandaag een baan, dus of je nou wel of niet zwanger bent dat maakt niet uit. en wat iedereen nou denkt jij kan je kleintje alle liefde van de wereld geven..ik denk altijd maar zo ze zijn lekker jaloers omdat jij gelukkig bent met je gezinnetje ;)