4 jaar geleden

Dat is wel echt zwaar k*'t voor je zeg. De opmerkingen en dergelijke nemen we ook wel met een korreltje zout hoor, maar sommige mensen zijn wel echt legit dom of gevoelloos wanneer het aankomt op dat onderwerp xD. Gelukkig zijn wij redelijk goed geworden in het veranderen van het onderwerp wanneer dit aan bod komt :p

4 jaar geleden

Zo dat is erg lang, wat super vervelend voor je. Het is nu eventjes afwachten nog voor ik naar de huisarts ga ivm dat ik nu nog ongesteld moet worden deze maand en ik dat net niet lekker vind om dan naar de huisarts te gaan. Die kliniek klinkt wel goed, maar helaas woon ik niet in de buurt, anders had ik daar zeker naar gevraagd!

Bij mij heeft het helaas zo’n 15 jaar geduurd voordat ik serieus genomen werd bij de huisarts en naar het ziekenhuis kon voor onderzoeken. Maar ik denk dat een (inwendige) echo een goed idee is om te beginnen. Zou dus een doorverwijzing vragen naar een gynaecoloog. In Amsterdam zit ook Bergman Kliniek afdeling Vrouwenzorg. Daar ga ik zelf ook heen. Weet niet of dat in de buurt is voor je?

4 jaar geleden

Ik wist al snel dat zwanger worden voor mij een groot obstakel zou gaan worden. Wij hebben drie jaar in de malle medische molen gedraaid. Maar eindelijk mag het zo zijn. Je kan altijd een doorverwijzing aanvragen via de huisarts. Als je dan een afspraak hebt bij een gynaecoloog kunnen jullie beiden onderzoeken verwachten. Het kan heel emotioneel zijn vooral als er niks uit komt. In ons geval ligt het helaas aan mij (PCOS). Belangrijkste is positief blijven en alles wat anderen zeggen zoals je moet er niet zoveel mee bezig zijn en ga lekker op vakantie want de buurvrouw heeft dat ook gedaan. Moet je allemaal met een korreltje zout nemen.