8 jaar geleden

Ik heb de laatste fles nooit afgebouwd, maar gewoon weg gelaten. Mijn kinderen werden er nooit vroeger wakker van. Ze hebben het gewoon niet meer nodig

10 jaar geleden

na 1 jaar kun je gemakkelijk overstappen op normale melk!! Onze kleine deed er wat moeilijk over maar na een weekje dronk ze het normaal. we mixten het in het begin half om half. dus half (normale) melk en had opvolgmelk en beetje bij beetje tot ze alleen (normale) melk dronk! Na een tijdje vond ze het heerlijk!!

10 jaar geleden

De reden dat ze hier in België sinds een half jaar de opvolgmelk promoten tot 3 jaar ipv 1.5, gaat niet om de extra vitamines, maar is omdat gewone melk nogal belastend zou zijn voor de jonge niertjes, zo is het mij verteld. Ik denk wel niet dat het veel kwaad zou kunnen als je vanaf een jaar en half al zou overschakelen naar gewone melk, zo hebben we het tenslotte al al die jaren gedaan.

10 jaar geleden

bij beide kids na de eerste verjaardag overgegaan op gewone melk. ze eten hier vanaf ong 8 maanden met de pot mee, en ze lusten alles, eten ook voldoende fruit, dus ze krijgen van alles wel genoeg binnen. geef alleen nog vit D druppels aan de jongste (ze is bijna 2)