8 jaar geleden

Ik heb het de eerste keer gehad toen ik iets voor mijzelf kocht nadat hij geboren was. Ik had wat leuke 2e hands shirts gevonden en was nog geen 10 euro kwijt... Voor mijn verjaardag vraag ik ook niks meer voor mijzelf, maar dingen voor mijn zoontje... Best stom als ik ervoer nadenk, want ook hij komt echt niks tekort, maar toch...

8 jaar geleden

Same here. Was laatst uit 2 broeken gescheurd (ze waren echt op). Nu 4 nieuwe gekocht en mega schuld gevoel gehad. Het slijt wel weg dat schuld gevoel ;-)

8 jaar geleden

Ja, heel erg... Zo heb ik laatst een broek bij de h&m besteld van 10,- en daarbij een shirtje in de sale.. Puur omdat mijn oude broeken bij de naden echt versleten waren waardoor ik iedere dag de angst had in het openbaar uit mijn broek te scheuren haha hoe genant zou dat zijn?! Dus vooruit, het moest maar even. En ondanks dat ik blij met de spulletjes ben had ik het liever aan m'n zoontje uitgegeven. Alhoewel hij niets tekort komt en er altijd voor kleding/eten/drinken voor hem gezorgd wordt! Stom eigenlijk hoe weinig je jezelf dan gunt..