4 jaar geleden

Hier zit er 4.5 jaar (53maanden) tussen. Ik was zo blij dat de oudste uit de luiers was toen z’n broertje kwam! Je betaalt je een ongeluk aan die dingen ? . Met uitjes oid geen last de oudste vind meer dingen eng dan de jongste.

4 jaar geleden

Het perfecte moment is er nooit, er is altijd een reden om het uit te stellen. Ik heb nu een dochtertje, net begonnen aan een studie. Wanneer er een 2e komt? Géén idee.

4 jaar geleden

Ik heb geen idee wat het meest ideaal is. Maar onze 2e wordt geboren als onze eerste nog net geen 2 jaar oud is. Geen idee of het handig is maar we zitten dan iig nog wel in de luiers en hoeven niet weer opnieuw die fase te beginnen. Niet dat dat voor ons motivatie was hoor. Wij zijn er gewoon voor gegaan ? Succes met de keuze!

4 jaar geleden

mijn man is marinier en zat 4 maanden in irak toen ik zwanger was van de oudste. toen hij 3 maanden oud was ging mijn man 4 maanden st. maarten. dus toen we voor een 2e wilde gaan heeft hij eerst een baan op kantoor genomen voor 2 a 3 jaar en dan kan hij daarna weer naar de infanterie. de jongste is inmiddels 3 maanden.