4 jaar geleden

Ik geloof nogsteeds in mensen en dat deze kunnen veranderen. Ik denk, eigenlijk weet dat hij met zijn jong en dom kop geen idee had wat voor schade hij aan het aanrichten was. Hij krijgt van mij de voordeel van de twijfel, maar ik hoef nogsteeds geen contact met hem. Vergeet niet, dit is mijn versie van het verhaal is, hij heeft ook nog de zijne.

4 jaar geleden

Sterkte wens ik je, want dat hij veranderd zou zijn? Geloof je dat zelf? Zulke mensen worden er steeds beter in om anderen kapot te maken.

4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, Zo getwijfeld of ik het zou plaatsen, vooral omdat een aantal weten wie ik daadwerkelijk ben... Maar zulke geheimen horen niet in het donker en ergens moet er iemand beginnen te praten voor andere om dat misschien voor het eerst ooit te gaan doen. Sterkte en je kan dit!

4 jaar geleden

Heel herkenbaar, al is het mij op m'n 46 e overkomen, maar net paar jaar weduwe was ik heel ontvankelijk voor z'n mooie praatjes, nu na 17 jaar relatie 14jaar getrouwd gelukkig opgestapt maar verwerken moet nog beginnen.. Heel veel wijsheid toegewenst