Naninehoogeveen's avatar
4 jaar geleden

Ah wat jammer zeg! Balen is dat dan he, is toch wel iets moois wat je mee wilt maken. Jaaa wat je zegt klopt inderdaad. Ik had er ook nog nooit van gehoord tot ik er zelf mee in aanraking kwam. Dat er ook zoiets bestond als de tongriemkliniek.. Ik moet alleen wel zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik moet geloven. Later kwamen voor verborgen reflux uit bij een kinderarts en die gaf aan dat ze blij was dat we de behandeling niet hadden gedaan en dat als hij een "verdikte te korte tongriem" zou hebben, half Nederland hier ook mee zou rondlopen... dusja toen waren we wel blij dat we het niet hadden gedaan.

's avatar
4 jaar geleden

Oh dat is dan echt minder! Ik had het nog nooit gehoord maar als ze het zelf mee maakt hoor je het opeens vaker. Alleen dat het zo complexer kon zijn wist ik niet. Het heeft in die zin geholpen dat het fles drinken wat beter ging, maar borstvoeding niet meer helaas.

Naninehoogeveen's avatar
4 jaar geleden

Oh wat fijn!! Bij Senn was het wat complexer waardoor de verloskundige het niet kon doen, maar het echt gelazerd moest worden. Dat is net wat ingrijpender en hebben ze echt een wondje wat je zo'n 4 weken moet behandelen e.d. dat uiteindelijk dus niet gedaan. Heeft het bij jou geholpen? Heb je wel nog borstvoeding kunnen geven?

's avatar
4 jaar geleden

Ik herken mezelf zo in jou verhaal! Bij ons had alleen de verloskundige al gelijk gezien van zijn tongriem. En de verloskundige heeft het gelijk verholpen.