2 jaar geleden

Ach ik herken zo wat je zegt! Er gaat dan zoveel door je heen. Je gedachten gaan alle kanten op en dan probeer je het met je verstand te beredeneren maar daarnaast heb je je gevoel ook nog. Want als deze ronde het niet zo mag zijn moet je toch door een teleurstelling! Ik leef met je mee! Vooral omdat wat jij beschrijft mij herinnert hoe het voor mij was. Zoveel emoties! Mij hielp het om op een gegeven moment de emoties te accepteren waar ik op dat moment in zat. En dat er maar te laten zijn. Ik was erg bezig met: ik moet het los laten. Maar dat kun je niet afdwingen. Dat is een proces. Waarin je leert wat loslaten voor jou is.

2 jaar geleden

Hey Hope! Wat fijn om te lezen dat iui gewerkt heeft voor jou en je 3 prachtige kinderen hebt mogen krijgen❤️. Ik zit nu volgens mij 1 week voor me nod en heb al het gevoel dat ik ongesteld ga worden aangezien me borsten gevoelig zijn en meestal neemt dat weer af en breekt het erna door..🥺 Maar goed inderdaad ik moet het een beetje over me heen laten komen en al lukt het deze ronde niet proberen we het gewoon de volgende ronde✨.

2 jaar geleden

Hey Inge! Wat mooi om te lezen dat het bij jullie de 4e poging toch gelukt is en wat leuk een tweeling 😍! Alvast heel veel succes met de laatste loodjes❤️

2 jaar geleden

Ik heb twee keer een IUI traject doorlopen. De eerste was het de vijfde keer raak en mochten we een dochter krijgen. De tweede keer was het de derde keer raak en mochten we tweeling jongens krijgen. Ik vond het een heftig traject. Veel emoties. Van hoop naar wanhoop en meer van die uiterste in emoties! Sterkte met het wachten. En het over je heen laten komen van alle emoties!