5 jaar geleden

Je bent er bijna meid! Wij hadden pas ook een domper met de auto. Weggebracht voor apk, combi beurt doen we niet want komt niet uit. Doen we in het voorjaar weer. Uiteindelijk bleek er zo'n verborgen defect in te zitten dat de auto afgekeurd werd en er een flinke reparatie bijkwam.. Overlegd met de garage en zij gaven aan dat de reparatie gedaan wordt en we gewoon volgende maand op rekening mogen betalen. Misschien dat dit voor jullie ook een optie is?

5 jaar geleden

Jeetje zeg, het zit jullie niet mee!!! Sterkte met alles!

5 jaar geleden

We hebben er naar gekeken inderdaad. Het probleem is alleen dat het behang zo op de gipsplaten is geplakt en dat deze dus ook helemaal los komt als het te vochtig word. Het is gewoon een zooitje ? Ik ga idd mijn best doen er plezier uit te halen. Heb ook echt zin daar te gaan wonen! Tis een fijner en ruimer huis dan dat we nu hebben. Maar ik wil dit stukje gewoon even overslaan ?

5 jaar geleden

Misschien al geprobeerd, maar je hebt van die stoomapparaten waarmee je het oude behang eerst goed vochtig en los kunt stomen, voor je begint met krabben.. Verder, veel sterkte gewenst. En probeer vooral ook nog een beetje plezier te hebben aan het inrichten van de nieuw woning!