1 jaar geleden

Hoe gaat het nu, ik hoop nog steeds goed

1 jaar geleden

Al zolang niks gelezen hier hoop dat alles wel goed gaat

1 jaar geleden

Wat lief dat u bezorgd bent ❤️ alles gaat goed met onze kleine dame. Zelf even tijd nodig gehad om het een en ander op een rijtje te zetten. Ik hoop binnenkort weer een mooi verhaal te schrijven.

1 jaar geleden

Hey sterke Esmee, jouw gevoel over de geslachtsbepaling herken ik sterk. Heb het nooit gesnapt, maar na het verliezen van onze zoon kan ik mij moeilijk een voorstelling maken hierna een meisje te krijgen... Met andere redenen dan jij benoemd, maar toch sta ik er wel eens bij stil "wat als het na onze verloren zoon een meisje wordt?" Aan de andere kant zullen jij en ik na de geboorte alsnog 100% omslaan en oneindig veel houden van het kindje. Toch is het die weg ernaar toe. Ik ben blij om te lezen dat jullie weer in verwachting zijn en hoop dat alles goed mag gaan. Ik kijk uit naar een verhaal over de geboorte, slapeloze nachten, de struggles in het dagelijks leven met jullie dochter. Veel succes met de volgende stappen. 🤗🌻

1 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap, sorry dat ik niet meer gereageerd heb vanaf mei. Maar door omstandigheden niet gekend en misschien is dit ook wel een van de laatste keren dat ik reageert. Maar wat mooi dat je zo uitlegt wat je gevoel is. Heel mooi en dapper want iedereen kan daar natuurlijk weer eens wat van vinden. Topper ben je.

1 jaar geleden

Dankuwel ❤️ absoluut geen excuses nodig, soms loopt het zoals het loopt. Ik hoop dat het (naar omstandigheden) goed met u mag gaan. Onze situatie is inderdaad iets waar veel mensen een mening over hebben, ik schrijf niet voor die mensen. Ik schrijf voor mezelf en voor mensen die door hetzelfde heengaan en zich immens alleen kunnen voelen met dit soort gevoelens. Onze wens voor een jongetje komt voort uit angsten voor rouw, niet uit een daadwerkelijke wens voor een jongetje. En ik heb me er een hele poos raar om gevoeld. Mocht er ooit iemand zijn die hetzelfde doormaakt en zich raar voelt, hoop ik dat deze blog mag helpen om het iets minder raar te laten voelen.