7 jaar geleden

S&J is inderdaad een veel geadviseerde kliniek en erg goed in kennis en kunde. Mijn grootste twijfel zat m in het reizen naar hun locatie en de belasting die dat meebrengt. Ik ben ruim 10 jaar geleden al eens bij hun geweest en vraag me dan ook af wat zij mij nu nog voor nieuws kunnen brengen. Dat zal altijd een vraag blijven zolang ik er niet heen ga. Heb nu een intake gepland staan op 6 december. Gisteren in Enkhuizen bij F-act pelvic pain geweest. Nu dus even afwegen of ik ook nog naar S&J wil gaan als soort second opinion. Zal mijn overwegingen in een nieuwe blog schrijven :-)

7 jaar geleden

De laatste osteopaat raadde in eerste instantie ook chiropractie aan als alternatief of combinatietherapie. Na het niet slagen van haar behandelingen, en alle eerdere "manuele" behandeling van buitenaf verschoof haar advies echter naar acupunctuur o.i.d Waarbij je van binnenuit gaat werken. Die stap heb ik nog niet gemaakt. Lief dat je meedenkt!

7 jaar geleden

Manuele therapie als eerste therapie na de behandeling gehad. Resultaten maar niet tot "beter zijn". Vandaar dat ik daarna ook verder ben gaan kijken. Ik kijk uit naar het moment dat ik ook kan zeggen "vrolijk en volop energie". Op dit moment voel ik me eerder uitgeblust :-(

7 jaar geleden

Ik ben me er zeker van bewust dan mijn verhaal niet uniek is...helaas. De laatste tijd is er wat meer aandacht voor. Cecile Rost en haar therapie zijn mij zeker bekend. Bekkentherapeut die volgens haar methodes werkt al gehad. Dank voor het meedenken!