6 jaar geleden

Bij de eerste in bed om half 7 's avonds. Die middag mijn 2 schoonzusjes op bezoek gehad. Man lief was weg voor foto opdracht. Mijn oudste schoonzusje Eva bleef nog ff plakken. Midden in het gesprek buiten in de achtertuin vloog er een ooievaar heel laag over. Ik schrok er van en liep rood aan. Ik zei, kijk nou een ooievaar, hij vliegt zo mijn raam in. Mijn schoonzusje is tegen 4 uur weggegaan en ik ging op bed even een filmpje kijken. Toen de film afgelopen was draaide ik mij om om mijn telefoon te pakken. Op dat moment voelde ik iets stromen. Ik stapte snel uit bed en liep naar de voorzolder. Op onze nieuwe zolder slaapkamer lag ook nieuwe vloerbedekking. En op de voorzolder ligt een zeilvloer. Daar aangekomen kwam het er met een flinke plons uit! 7.5 uur later is onze oudste zoon geboren. Bij mijn 2de bevalling was het iets minder romantisch. Door zware bekkeninstabiliteit Kon ik niet meer op onze mooie zolderkamer slapen. Ik lag dus op de logeerkamer een verdieping lager. Om half 1 's nachts draaide ik mij om en voelde een knap. Ik heb gauw mijn man gebeld om naar beneden te komen en handdoeken te pakken. Hij kwam, ik ging zitten en wederom kwam het in een flinke golf en plons. De vorige keer was hij er niet bij, Dus hij vind het wel grappig om te zien. De weeënstorm erna was wat minder grappig. 3 uur later was onze 2de zoon geboren. Ondanks alles kijk ook ik positief terug op beide bevallingen!

6 jaar geleden

Ik was 27 weken zwanger en met een vriendin op (een soort laatste verre) vakantie in Curacao. Ik werd tot 3x toe 's nachts wakker en mijn ondergoed was helemaal nat. Uiteindelijk ben ik daar twee halve dagen in het ziekenhuis geweest en volledig onderzocht, maar ze konden niks vinden. Ik kreeg een oké to fly verklaring en ben 5 dagen later met heftige rugweeën weer naar Nederland gevolgen. Daar werd ik met spoed naar het WKZ gestuurd, waar drect bleek dat ik vruchtwater verloor, door een scheur bovenin mijn vruchtzak. Ik ben dan ook precies een week later bevallen van mijn zoontje!

6 jaar geleden

Bij de eerste in de stad dag ik daar was met me vriend en een maat van hem. Steeds kleine beetjes. Dacht dat het plas was omdat zoonlief erg op me blaas drukte steeds dus had standaard al wat aan om het op te vangen! Dus gewoon door shoppen. Thuis het aan me moeder verteld. We hadden geen idee dat het die vliezen waren die gebroken waren hahaha

6 jaar geleden

Zijn door verloskundige gebroken in t zhuis en ik ben mischien beetje raar maar vond t heerlijk gevoel ????