6 jaar geleden

Wij krijgen ook heel vaak de vraag 'en wanneer komt de 2e?' Ik weet gewoon niet wat ik daar op moet antwoorden omdat ik zelf nog helemaal niet weet of ik wel een 2e wil, Alsof ik daar dan ook persé een reden voor moet hebben. Een ex- collega van mij zei ook altijd, of je nou 1, 2 of 6 kinderen hebt, er is altijd wel iemand die er iets over vindt, je doet het nooit goed. Ik snap dan ook niet waar mensen zich mee bemoeien, interesse oké maar gelijk dat oordeel klaar hebben hoeft van mij niet zo.

6 jaar geleden

Ik heb 4 kinderen en regelmatig vragen ze wanneer er een 5de bijkomt..mijn opmerking; als er echt een garantie is om op natuurlijke wijze bevrucht te raken en dan in verwachting te zijn van een 4ling (?) dan overweeg ik een 5de zwangerschap!!! Want ik wil namelijk wel een evengetal he?! Men is gelijk stil....

6 jaar geleden

Wij zijn ruim twee jaar bezig geweest zwanger te raken. Toen we eindelijk zwanger waren ging alles wat mis kon gaan ook mis. Ik heb met zwangerschap met geluk overleefd en godzijdank is mijn zoontje gezond. Er is ons echter heel duidelijk verstaan gegeven dat ik NIET nogmaals zwanger moet geraken omdat mijn lijf dit niet aan zou kunnen. Het is vreselijk om steeds weer te horen ... "Oh nog geen tweede" "Hey hij blijft toch niet zielig alleen he" "Hij is zes ... je moet toch eens gaan opschieten met de tweede".

6 jaar geleden

Hier twee kinderen ( bijna 6 en 9), het blijven er ook twee. Met drie denk ik aan dezelfde dingen: financiën, verhuizen en de rest van de beren op de weg. Als mij word gevraagd waar de derde blijft roept ik gewoon "eerst de jackpot winnen, dan kijk ik wel".