Chisty89's avatar
6 jaar geleden

Zonder wat meer achtergrondinformatie vind ik die uitslagen echt één grote grap. 2 voorbeelden, de eerste weken van mijn zwangerschap ben ik zo ziek geweest dat ik me alles bij elkaar zeker 3 (misschien wel 4) weken ziek heb moeten melden. Een collega is veel te vroeg bevallen van haar zoontje. Dit was de 2e keer en bracht de nodige psychische problemen met zich mee waardoor ze zich zowel voor als na haar verlof ziek heeft moeten melden. Dit haalt het gemiddelde wel omhoog. Kortom, ik vind dat hele onderzoek kansloos maar ach het geeft de mens weer wat om over te praten :)

SylTara's avatar
6 jaar geleden

Ik denk dat de werkgever van mijn vriend denkt dat mijn vriend superman is, de zieke dagen in de afgelopen jaren zijn op 1 hand te tellen. Dat hij thuis bij ons op die bank neer ploft met een emmer en snot lappen laten we dan maar even achterwege ;) Hij is liever ziek in het weekend dan door de weeks. Maar wie zijn daar de dupe van? De kinders ;)

mama1988+1's avatar
6 jaar geleden

mijn man was vorige week op zijn thuiswerkdag 's middags ziek geweest en heeft zijn werk een uur eerder neergelegd en bij ons komen zitten en we hebben heerlijk rustig gedaan. De meiden vonden het heerlijk, want was een uurtje voor het eten waardoor bijna altijd een filmpje is.

aMom2's avatar
6 jaar geleden

Whaha, leuk onderzoek, maar hier thuis werkt het precies andersom... Mijn thuis is mijn werk, ik kan mij dan ook nooit ziek melden. Vandaag is mijn man 'ziek'. Hoofdpijn en keelpijn. Weigert in eerste instantie paracetamol te pakken en is zooo zielig. Dat ik ook hoofdpijn en keelpijn heb, lijkt niet uit te maken. Ik zorg dus de hele dag voor de kinderen en stort vanavond in. Vroeg naar bed en morgen weer een dag. Moeders kunnen toch niet ziek zijn? Ben soms jaloers op de mama's die inderdaad een dag alleen thuis kunnen zijn als ze ziek zijn...