8 jaar geleden

Hi. Wat heftig zeg. Alle moeite die je hebt gedaan om jouw vriendin een plezier te doen.. Ik zou het even laten zinken en kijken of je dr niet kan spreken? Wat er speelt bij dr? Wat voor persoon is zij normaal? Een gesloten of open persoon. Laat bezorgdheid zien als je met dr gaat praten, vaak wil een goede knuffel wat losmaken bij vrouwen? Ligt er natuurlijk aan wat voor persoon zij is. Maar hoe hard ook voor jou, ik gok dat jouw vriendin ergens mee zit. En ze jou wel eens hard nodig kan hebben. Succes!

8 jaar geleden

Wat ontzettend jammer. Gezien haar eerdere reacties is er wel echt iets anders aan de hand. Maar ze zal moeten zeggen wat, anders is het hartstikke onduidelijk.

8 jaar geleden

Wauw wat vervelend zeg! Als ze geen babyshower had gewild had ze dit moeten melden. Je denkt leuk ik doe het voor je organiseren en zoals je zegt ze heeft dat ook voor mij gedaan. Maar ze zegt dan over jou je doet het alleen maar voor jezelf?? Deed zij het toen ook voor derzelf? Beetje aparte reactie. Gaat der relatie soms niet goed dat ze alles af reageerd... Zou er in ieder geval een berichtje ofzo sturen met erin dat je dit voor haar deed en als er wat is ze dit kan komen vertellen maar dat je dit niet accepteert en vooral niet waar je kinderen bij zijn. Want die heeft ze ook gekwetst. Heel veel succes..

8 jaar geleden

Ik zou niet tegen de onwetendheid kunnen. Het zou aan me vreten wetende dat ik een goede vriendin ben en zo behandeld wordt. Denk dan ook dat ik gewoon onverwachts zou langsgaan en niet weg zou gaan voordat ik zou weten wat er in hemelsnaam allemaal scheelt. Maar dat ben ik. Zou gek hiervan worden ook al is het haar zwangerschapshormonen of iets anders waar ze al langer mee zit. In ieder geval succes hiermee. Zou zonde zijn een beste vriendin te verliezen om niks of iets waar de kennis niet van hebt.