8 jaar geleden

Hoe eng het ook was om de stap naar haar te wagen Kwam jij als echte vriendin optijd om haar op te vangen! Dat is wat echte vriendinnen doen ook als het daarvoor even niet lekker liep.

8 jaar geleden

Wat een een egoïstisch mens zeg, die schoonmoeder. Komt me heel herkenbaar voor. Mijn schoonmoeder kan mij ook niet luchten of zien. Ze heeft namelijk een enorm negatief zelfbeeld en haalt daarom uit naar anderen die in haar ogen het beter voor elkaar hebben dan dat zij. Dodelijk vermoeiend en toen ze ons keer op keer met een sloot aan verwijten kwam aan ons adres, heeft mijn man het contact afgekapt. We vinden het heel jammer dat onze boys geen idee hebben dat hun papa naast een stiefmoeder ook nog een moeder heeft en haar niet kennen, maar het heeft ons zoveel rust gebracht dat we vrede hebben met de situatie zoals deze nu is. Ik hoop dat jouw vriendin de rust krijgt en kan gaan genieten van haar zwangerschap. Wat zal ze zich onzeker gevoeld hebben dat ze hier zelfs met jou niet over durfde te spreken. Schoonmoeders heeft haar gewoon psychisch mishandeld! Wat goed dat jij er bent voor jouw vriendin en dat jij en haar partner achter haar staan! Ze heeft je nu meer dan eens nodig. Heel veel sterkte voor jouw vriendin en veel plezier samen met jullie leven samen.

8 jaar geleden

Wat dapper dat je zelf gegaan bent, niet gebeld of wat dan ok maar zo "live". Fijn dat je weet wat er gebeurd is en dat je een vriendin kon zijn. Geniet nog lekker van de komende tijd. Fijn dat haar vriend zijn moeder op haar plek heft gewezen.

8 jaar geleden

Heel goed dat je dit hebt gedaan. En zoals je ziet,...vriendschap overwint alles