1 jaar geleden

Op www.Mommyfriends.nl vind je meer mama’s die graag hun sociale contacten uitbreiden ! Super makkelijk, via een filtersysteem vind je allemaal mama’s in je buurt!

1 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik kies nu heel bewust voor welke uitjes/mensen ik oppas regel en voor welke momenten ik het t niet waard vind, hoe jammer dan ook. Vooral toen mijn tweeling nog klein was, koos ik dan vaak voor lunch-afspraken zodat ze gewoon mee konden (nu ik 3 kids heb van 4, 4 en 2 jaar gaat dat iets lastiger haha). En aangeven bij vrienden dat je het fijn vindt dat ze je toch blijven uitnodigen, ondanks dat je misschien vaker nee zult zeggen! Dan kun je toch zelf kiezen of je wel of niet wilt gaan. Ik heb een paar vriendinnen gehad die mij op een gegeven moment niet meer meevroegen "want ik ben druk met de kids" en dat voelde dan wel erg eenzaam

1 jaar geleden

Thnx voor je reactie, lezen dat andere het herkennen is al fijn. Wat je zegt is zo herkenbaar. Met deze blog hoop ik ook een stukje begrip en openheid hierover te creëren. Toen ik zelf geen moeder was, dacht ik hier ook niet over na.

1 jaar geleden

Zo herkenbaar! Ik was ook de eerste toen met Isa. Doen Wat goed voor je voelt.