1 jaar geleden

Julie denken allemaal/beide dus heel anders over dit punt en maken het beide heel groot en de eigen mening heel belangrijk. Je schrijft dat niemand je de fotos wil sturen, dus dan ga ik er van uit dat meerder foto's hebben gemaakt. Veel plezier de volgende keer en vertel elkaar vooral wat je verwachtingen zijn. Als je voor de tijd besproken is is het vaak zo veel fijner

1 jaar geleden

Julie denken allemaal/beide dus heel anders over dit punt en maken het beide heel groot en de eigen mening heel belangrijk. Je schrijft dat niemand je de fotos wil sturen, dus dan ga ik er van uit dat meerder foto's hebben gemaakt. Uiteindelijk wordt een vriendin onderdruk gezet om haar mening te veranderen waardoor ze de fotos stuurt. Of dit een goede of slecht besluit is laat ik in het midden. Jullie denken beide anders over dingen en hebben hier niet goed over kunnen praten. Dan wordt het ruzie en automatisch ook verdriet. Ik snap jou heel goed dat je graag de fotos wil hebben. Ik zou het ook willen. Maar ik snap je vriendin nu ook dat ze niet meer mee wil gaan omdat ze zo onderdruk gezet is om iets te doen wat ze eigenlijk niet wilde. Zeker ook omdat zo te lezen ze de enige is geweest die zo onderdruk is gezet terwijl er meer met fotos waren.

1 jaar geleden

Julie denken allemaal/beide dus heel anders over dit punt en maken het beide heel groot en de eigen mening heel belangrijk. Je schrijft dat niemand je de fotos wil sturen, dus dan ga ik er van uit dat meerder foto's hebben gemaakt.

1 jaar geleden

Misschien een idee om te vragen of er meer achter zit? Iemand doet niet zomaar zoiets vreemds.. Misschien vind ze iets moeilijk?