6 jaar geleden

Hallo mamaJoyce, ook ik heb iets dergelijks meegenaakt vandaag!!! zij ging zo ver dat ze mijn dochter wilde vastpakken en heeft haar gezoend over haar hele gezicht. ik heb een meldig bij de politie gemaakt. ze wilde niet luisteren. ik ben gauw weggegaan. ik was overvallen en overronpeld hierdoor. en ben zo boos!!! ze moeten van je kind afblijven!!! groetjes Sandra

11 jaar geleden

ik geef je helemaal gelijk. Bij mijn dochter die een half jaar is vond een vrouw het leuk om haar tut uit haar mond te halen en er dan weer in te doen. dit deed ze een paar keer achter elkaar met als gevolg dat ze ging huilen. ook ik had al bij de eerste keer gezegd dat ik dit niet zo leuk vond. Ze keek me aan alsof ik gek was. Gelukkig kreeg ik wel steun van een andere moeder die mij groot gelijk gaf dat ik er wat van had gezegd. ik zit met een huilend kind en degene die dit had veroorzaakt liep de winkel uit en hoorde het gehuil niet meer. Ze moeten gewoon van de kinderen van een ander afblijven. het zijn kinderen niet voorwerpen.

11 jaar geleden

dat rare mens heeft met haar tengels van je kinderen af te blijven.. ik zou als ik jou was mn kind leren bijten int vervolg haha. nee das wel heel slecht he:P maar ik snap je volkomen!

11 jaar geleden

Bizar he, hoe je zwangere buik en daarna je baby ineens publiek bezit lijken te zijn. Ik was en ben er ook niet van gediend en dat heb ik ook altijd laten merken. Kan me ook echt geen ene bal schelen wat iemand daarvan vindt, het is MIJN BUIK EN MIJN KIND en daarmee klaar over uit basta wegwezen voordat ik je te lijf ga. Ik was ook toen Oudste net geboren was op een verjaardag, en hij lag heerlijk te slapen in de kinderwagenbak. Komt er een oma aan die haar hoofd in de wieg steekt en KEIHARD (ze was een beetje doof) begint te bleren dat hij zo schattig ligt te slapen (ja daarna niet meer dus). Heb ik haar vriendelijk gevraagd of ze dat niet wilde doen, dat vond hij namelijk niet zo leuk. Had ze het lef om te reageren 'daar moet hij maar aan wennen'. Ik heb de kinderwagen gepakt en ik ben weggelopen van de verjaardag, zonder verder iets te zeggen. Daar ben ik dus ECHT niet van gediend. Kan er nog boos om worden als ik er aan terug denk.