1 jaar geleden

Je moet je niet druk maken om wat anderen denken en zeggen. Zij weten niet beter. Als men mij ziet denkt men ook dat er niets aan de hand is maar mijn lichaam is kapot. Mensen moeten meer naar zichzelf kijken ipv naar anderen. Jij weet wat er is en je hoeft je niet te verontschuldigen naar anderen. Je vriend en je gezin zijn belangrijkste, wat zij vinden en weten en de rest schijt aan hebben. Leef je eigen leven, anderen doen dat ook. Ze moeten eerst kijken wat hen mankeerd en dat is oordelen over anderen wat ze niet kunnen want ze weten niets. Ik wens je heel veel sterkte en geniet gewoon van het leven en wat het leven je verder brengt.

1 jaar geleden

Heel herkenbaar. Ik voel helemaal met je mee. Ik ben ook 100% afgekeurd, maar als mensen vragen wat ik voor werk doe voel ik me bezwaard om te zeggen dat ik thuis ben. Wil heel graag werken, maar het lukt niet. Hoe moeilijk het ook is, blijf denken dat jij weet hoe het zit, en andere hebben geen idee. En als ik de reacties hier lees, hebben gelukkig een hoop van ons wel een idee. En dat voelt fijn.

1 jaar geleden

Mensen die oordelen over waarom jij thuis zit Dat zijn mensen die er zeker bij hebben gestaan en het met eigen ogen gezien hebben wat jij hebt meegemaakt dat denken ze Die mensen laat ik ook liever links liggen daar heb ik niks aan dat is geen steun voor mij die ik zo hard nodig heb . Dus ik begrijp jullie allemaal wel. Focus op jou zelf jou gezondheid is het belangrijkst en laat die beterweters maar lullen jij weet immers zelf wel beter.

1 jaar geleden

Ik ben door psychische problemen compleet arbeidsongeschiktheid, terwijl ik dolgraag wil werken. Maar als ik een paar uurtjes probeer dan stort ik mentaal weer compleet in. Leuke dingen lukken op zich nog wel, maar moet daarnaast ook veel rust pakken om het voor elkaar te krijgen. Maar mensen snappen dat vaak niet. Maar ze hebben het zelf niet dus ja is wel makkelijk praten tot ze er zelf last van krijgen

1 jaar geleden

Alsof ik mijn leven lees. Ik heb precies het zelfde. Als ik iets leuks kan of doen moet ik mij mentaal en fysiek voorbereiden. Daarna ben ik mentaal helemaal gesloopt. Merk ook dat mijn hersteltijd steeds langer duurt.

1 jaar geleden

Zo herkenbaar!

1 jaar geleden

Zo herkenbaar. Wil werken maar het gaat niet.