Liselore74's avatar
7 jaar geleden

Ha ha! Fijn dat er niet alleen bij ons schermongelukjes zijn!

's avatar
7 jaar geleden

Heeeeeel herkenbaar! Hier ook een draak van 4 die vlak voor de basisschool ineens zindelijk was. Na een jaar vol drama (want andere kinderen waren allang zindelijk en oh die basisschool kwam eraan!), bedacht hij zelf ineens dat het allemaal wel zonder luier kon. 'Snachts hebben we nog even uitgesteld omdat ik toen zwanger was van uk 2 en mezelf al bedden zag verschonen midden in de nacht. Niet dus. :) inmiddels is Zusje gearriveerd en beginnen wij langzaamaan die nachten zonder luier te opperen. Ben benieuwd! Helaas zijn die schermpjes-ongelukken ook heel herkenbaar. Pffffffffffff. Gelukkig komt de zomer eraan. Minder kleren, minder schermpjes. Succes aan ons beiden dan maar! ????

cindy1989's avatar
7 jaar geleden

Klinkt als mijn zoon van nét 4. Hoop dat het bij hen hetzelfde zal verlopen. Hebben ook geen haast met de nachtluier ;-)

's avatar
7 jaar geleden

Dat is alleen paar uurtjes per dag hoor!! En met stikker en beloon kom je idd een heel end.. Maar dat lukt echt niet met onderbroek.. Dus voorlopig maar nudistje spelen;) en trots zijn we toch altijd op onze kids!!